DEVA Partisi'nden 'Sen kimsin' videosuna gönderme: Biz gençler özgür olsun diye varız

DEVA Partisi'nden 'Sen kimsin' videosuna gönderme: Biz gençler özgür olsun diye varız

AK Parti Gençlik Kolları'nın hazırladığı ve büyük tepki çeken 'Sen kimsin' videosuna DEVA Partisi'nden 'ince' gönderme geldi: Biz 'sen' istediğin gibi 'sen ol' diye varız. Biz gençler özgür olsun diye varız.

AK Parti Gençlik Kolları'nın hazırladığı ve büyük tepki çeken 'Sen kimsin' videosuna DEVA Partisi'nden 'ince' gönderme geldi.

DEVA Partisi'nin resmi Twitter hesabından "Biz 'sen' istediğin gibi 'sen ol' diye varız. Biz gençler özgür olsun diye varız" paylaşımı yapıldı.

01-001.jpg

Paylaşımda şöyle denildi: "Sen sensin bu hayat senin istersen dünyayı gezer istersen durur olduğun yerden izlersin. Sen neysen osun. Kimin sana ne dediği değil, aslolan senin istediğin. Sen ne olacağını ve ne yapacağını iyi bilirsin. Sen sensin."

GELECEK PARTİSİ'NDEN DE TEPKİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel da AK Parti Gençlik Kolları tarafından 'Sen Kimsin?' sorusuyla yayınlanan videoyu 'Ben kim miyim?' diyerek eleştirdi.

Yayınlanan videoda sayılan isim ve olayların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafında birleştiğini belirten Gözel, videoda sayılan isim ve olayların insanlığın ortak değerleri olduğunu söyledi.

Gözel, sözlerinin devamında Türkiye'de yaşanan adaletsizlikler, uluslararası alanda yaşanan gerilimler ve ekonomik krizi hatırlatarak "Yargıyı, adaleti, devleti bu acziyete düşüren kim? Biz değiliz" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN 'SEN KİMSİN' VİDEOSU: 

SOSYAL MEDYADA 'SEN KİMSİN' TARTIŞMASI

 

AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve sosyal medyada 'Sen Kimsin' sorusuyla yayınlanan video büyük tepki çekti.

 

İslam ve Türkiye tarihinden isimlerin sıralandığı ve "Gençsin, daha yeni başlıyorsun, işin çok derdin çok. Sen Mus'ab bin Umeyr'sin (Hz. Muhammed'in arkadaşı)" sözleriyle başlayan "Sen Türkiye'sin, ümmetin umudusun Recep Tayyip Erdoğan'sın" ifadelerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle biten video eleştirilere neden oldu.

 

'Sen kimsin' videosunun ardından sosyal medyada Ali İsmail Korkmaz, Dilek Özçelik'in isimleri yazılarak karşılık verildi, videoda yer alan isimlerin ortak değerler olduğu vurgulanarak tepki gösterildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN