Diego Reyes resmen Fenerbahçe'de

Diego Reyes resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, anlaşmaya vardığı Meksikalı savunma oyuncusu Diego Reyes ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 26 yaşındaki stoper, Ülker Stadı'nda, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de katılımıyla kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Açıklamada sözleşmenin süresi hakkında bilgi verilmedi.

18-08/25/20180825_2_32069586_36669289

Sabah sağlık kontrolünden geçirilen Reyes, statta 23 numaralı yeni formasıyla poz verdi.

18-08/25/20180825_2_32069586_36669291

Diego Reyes daha önce Avrupa'da Portekiz ekibi Porto ile İspanya temsilcileri Real Sociedad ve Espanyol'un formalarını giydi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN