Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında ve nereli? FB TV sunucusu hayatını kaybetti

Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında ve nereli? FB TV sunucusu hayatını kaybetti

FB TV sunucularından Dilay Kemer’in yoğun bakıma alındığı iddialarının ardınan Fenerbahçe TV’den son dakika açıklaması yapılmıştı. Dilay Kemer, 30 Ekim 2020 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde yaptığı açıklamasında iyi olmadığını ve hastane-ev arasında geçen tempolu günler yaşadığını ifade eden FB TV sunucusu Dilay Kemer, sevenlerinden dua istemişti. Kan kanserine yakalanan ve tedavi gören Dilay Kemer’in sağlık durumuyla ilgili FB TV’den yapılan açıklamada, ‘Dualarımız ve kalbimiz seninle’ açıklaması yapılmıştı.

FB TV SUNUCUSU DİLAY KEMER HAYATINI KAYBETTİ

FB TV sunucusu Dilay Kemer'in ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan paylaştı. Dilay Kemer'in Instagram hesabından yapılan paylaşımda 'Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik' ifadeleri paylaşıldı...

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Uzun süredir kanser tedavisi gören Dilay Kemer’in yoğun bakıma alındığına ilişkin çıkan haberlerin ardından yazılı bir açıklama yapan FB TV, Dilay Kemer’e acil şifalar dileyerek, ‘Dualarımız ve kalbimiz seninle’ mesajı verildi.

DİLAY KEMER'İN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Dilay Kemer bir süredir yakalandığı kan kanseri hastalığına karşı yaşam mücadele veriyor. Ocak ayı içerisinde takipçilerinden dua isteyen Dilay Kemer'in yoğun bakıma alındığı iddialarının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama yapıldı. FB TV'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada; "Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!" denildi.

dilay-kemer-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-saglik-durumuna-iliskin-fenerbahceden-aciklamaa.jpg

TWİTTER’DA TT OLDU

Dilay Kemer’in yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerinin ardından sosyal paylaşım platformu Twitter’da TT olan Dilay Kemer etiketi, Türkiye gündeminde ilk 5’e kadar yükseldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Dilay Kemer’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

ekran-resmi-2020-10-16-16-01-50.png

DİLAY KEMER KİMDİR?

1988’de Antalya’da doğan Dilay Kemer, üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Dilay Kemer, staj yaparken bir taraftan da spikerlik-sunuculuk eğitimi almaya başladı. 

Hemen hemen 1.5 yıllık hazırlığın ardından Yasir Kaya ve İhsan Topaloğlu’nun şans tanımasıyla, hayal ettiği sektörde yer bulan Dilay Kemer, Fenerbahçe TV’de ana haberi ve çeşitli programların sunuculuğunu yaptı.

Dilay Kemer, 30 Ekim 2020'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

dilay-kemer-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-saglik-durumuna-iliskin-fenerbahceden-aciklamaaa.jpg

‘İYİLEŞEMEDİM ARKADAŞLAR’ DEMİŞTİ

2020 yılının Mayıs ayında sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Dilay Kemer, uzun zamandır paylaşım yapmadığını anımsatarak, aslında sağlık durumuna ilişkin sessiz kalmayı istediğini ancak sürekli gelen ‘Nasılsın?’ sorusuna cevap vermek durumunda kaldığını belirterek, ‘İyiyim’ desem değilim, ‘kötüyüm’ desem değilim ancak hâlâ iyileşemedim’ açıklamasında bulunmuştu.

dilay-kemer-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-saglik-durumuna-iliskin-fenerbahceden-aciklama.jpg

Hastane-ev arası yoğun tempolu bir hayat yaşadığını söyleyen Dilay Kemer, bu durumdayken duymak ve yanıtlamak istemediği sorunun, ‘Nasıl oldun’ sorusu olduğunu vurgulayarak, her dakika bunu konuşmanın, tek tek herkese bunu anlatmanın moralini bozduğunu kaydetmişti. Doktorunun hastalık konuşmasını yasakladığını ifade eden Dilay Kemer, sevenlerinin güzel mesajları, endişeleri için teşekkür etmişti.

ekran-resmi-2020-10-16-16-08-59.png

dilay-kemer-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-saglik-durumuna-iliskin-fenerbahceden-aciklamaaaaa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN