Dink cinayetinde flaş gelişme

Dink cinayetinde flaş gelişme

Hrant Dink suikastına ilişkin olarak, "Kamu görevlilerinin ihmali olduğu" iddiasıyla yürütülen soruşturmada, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 emniyet görevlisi serbest bırakıldı.

Dink cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan eski Trabzon İstihbarat Şube Müdürü Faruk Sarı ve aynı soruşturmada daha önce tutuklanan Ramazan Akyürek'in de aralarında olduğu 9 kişi  "tasarlayarak kasten öldürmeye yardım etmek", "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçlarından  serbest bırakıldı.

Soruşturmasında gözaltına alınan aralarında eski Trabzon İstihbarat Şube Müdürü Faruk Sarı'nın da bulunduğu 5 şüpheli ile aynı soruşturmada daha önce "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi'' suçundan tutuklanan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de içinde olduğu 4 şüpheli, "tasarlayarak kasten öldürmeye yardım etmek", "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçlarından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN