Divan Kurulu'ndan konuşan Dursun Özbek'ten özeleştiri: Futbolda başarısız olduk

Divan Kurulu'ndan konuşan Dursun Özbek'ten özeleştiri: Futbolda başarısız olduk

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda yapılan Divan Kurulu'nda üyelere seslendi.

Galatasaraylıları bilgilendirmenin önemli olduğunu belirten Dursun Özbek, "UEFA önümüze gerçeği koydu. Hem Sportif AŞ'nin, hem de Galatasaray'ın yönetiminin devam edebilmesi için ben ve yönetim kurulum bütün gücümle zarar etmeyen bir şirket haline getirmeye çalışıyorum. Sayın divan kurulu başkanımın belirttiği gibi inşaatlar biraz antipatik geliyor, ben öyle düşünmüyorum. Bütün Galatasaraylılar bu zor durumdan nasıl çıkılacağını bilmeli.

16-04/13/resimid_2373012

Önümüzdeki aylarda bir genel kurul yapacağım. Bu kurulda Riva ile ilgili bir hareket planımız var, bunu genel kurula sunacağım. Siz değerli Galatasaraylıları bilgilendirmemek mi lazım? Bunun uzunu kısası olur mu? Otel inşaatımız bitiyor, cephesini inşa ettik. Onu da sizin önünüze getireceğim. Size ne yaptığımı anlatmak, niye bunları yapıyoruz, bunu anlatmak kötü bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Voleybolda başarılı olduklarını vurgulayan Galatasaray Başkanı, "Voleybolda Avrupa 2.si olduk. Kızlarımızı tebrik ediyorum. Galatasaray'ın vizyonunu ortaya koyduk. Bu kadroyla Avrupa'da başarıya koştuk, şampiyonluğu son anda kaybettik. Onların hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

16-04/13/resimid_2373008

ABDİ İPEKÇİ'DE KİMSE KUPAYI ALAMAZ

EuroCup'ta kupayı alacaklarını söyleyen Özbek, "Basketbolcularımız müthiş bir özveriyle, onların formanın hakkını vermesinden başarı kaynaklanıyor. Önümüzdeki hafta ilk maç Fransa'da, ikinci maç burada. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum, fikstür avantajı bizim yanımızda. Abdi İpekçi'de kimse kupayı alamaz, kupayı alacağız" dedi.

16-04/13/resimid_2372996

Futboldaki başarısızlığın nedeninin UEFA ile yapılan görüşmeler olduğunu kaydeden idareci, "Futbol bu dönemde çok başarılı olmadığımız, hatta başarısız olduğumuz bir branşımız. Başarızlığın birçok nedeni var. Bunun başında UEFA'daki yargılama dönemi var.

Mali genel kurulda bizleri tenkit eden konuşmacılar, onları grup haline getirdim ve davet edeceğim. Yaptığımız hataları önümüze getirenler var, onlara teşekkür ediyorum. Bugün bir araya gelme günü. Yaşasın Galatasaray" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

16-04/13/resimid_2373009

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN