Diyarbakır Valiliği'nden IŞİD operasyonu açıklaması!

Diyarbakır Valiliği'nden IŞİD operasyonu açıklaması!

Diyarbakır Valiliği, IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda polis memurları Gökhan Çakıcı ile Sadık Özkan'ın şehit olduğunu, 5 emniyet mensubunun yaralandığını ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 12 örgüt mensubunun da gözaltına alındığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği, kentte IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda polis memurları Gökhan Çakıcı ile Sadık Özkan'ın şehit olduğunu, 5 emniyet mensubunun yaralandığını ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 12 örgüt mensubunun da gözaltına alındığını açıkladı.

IŞİD operasyonu açıklaması!

Açıklamada, şöyle denildi: "Diyarbakır'da DAEŞ terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik 26.10.2015 günü sabah saatlerinde çok sayıda ev ve işyerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiştir. Düzenlenen operasyonda Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bir adreste çatışma çıkmış, çatışmada polis memurları Gökhan Çakıcı ve Sadık Özkan şehit olmuştur. Devam eden çatışmada 5 emniyet mensubu yaralanmış, tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmekte olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Düzenlenen operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirilmiş ve 12 örgüt mensubu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca yapılan aramalarda çok miktarda silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DİYARBAKIR/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN