Diyarbakır'da okullar tatil mi?

Diyarbakır'da okullar tatil mi?

Diyarbakır'da kar yağışı etkili oluyor. Öğrönciler ise Diyarbakır'da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabını arıyor. Gözler Diyarbakır Valiliği'nin son dakika açıklamasında! Detaylar haberimizde...

Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle "Yarın okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Yoğun kar yağışı etkili olmaya başlarken 13 Şubat'ta tatil var mı sorusunun cevcbı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki yarın Diyarbakır'da okullar tatil mi? 

Diyarbakır Valliği okullar için henüz açıklama yapmadı. Son dakika açıklaması için sayfamızı takip edebilir ya da aşağıdaki linkten tatil açıklamasını kontrol edebilirsiniz. 

Peki Diyarbakır'da hava duruum nasıl olacak. 13 Şubat'ta kar yağışı devam edecek mi? Bu sorunun cevabı tatil bekleyen öğrenciler için önemli. 

İşte Diyarbakır ve bölgedeki hava durumu: 

Çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte Adıyaman, Diyarbakır, Siirt, Şanlıurfa 13 Şubat 2020 Perşembe (yarın) hava durumu.

DİYARBAKIR -2°C, 1°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

GAZİANTEP -2°C, 0°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

SİİRT -4°C, -1°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

ŞANLIURFA -1°C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

 

AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN