Diyarbakır'da test yaptıran 60 kişiden 21'inin sonucu pozitif çıktı

Diyarbakır'da test yaptıran 60 kişiden 21'inin sonucu pozitif çıktı

Kovid-19 vakalarının tırmanışa geçtiği kentlerden biri olan Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, test yaptıran 60 kişiden 21'inin sonucu pozitif çıktı. 21 kişinin arasında biri 4, biri de 2 yaşında iki çocuğun olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapılan 60 kişiden 21'inin testi pozitif çıktı. 21 kişinin arasında biri 4, biri de 2 yaşında iki çocuğun da olduğu öğrenildi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan vatandaşların bir kısmı Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, bir kısmı da evde karantinaya alındı.

KAYMAKAMDAN AÇIKLAMA

Silvan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, ilçede son zamanlarda testi pozitif çıkan hasta sayısında artış yaşandığını söyledi.

Kaymakam Çelik, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve denetimlerimizi sıklaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızdan ricamız kurallara uyulması, sosyal mesafe ve maske takmalarıdır. Maskesiz dışarıya çıkılmaması için uyarıcı afişler asılmaktadır. Bununla birlikte mahalle ve köy muhtarlarımızda bilgilendirme konusunda uyarılarda bulunmuş bulunmaktayız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN