Diyarbakır'daki saldırıda polis memuru Cengiz Erdur da şehit oldu

Diyarbakır'daki saldırıda polis memuru Cengiz Erdur da şehit oldu

Diyarbakır'da düzenlenen silahlı saldırı sonucu Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetmiş, Ahmet Çiftaslan adlı bir polis memuru da şehit olmuştu. Yaralı polislerden Cengiz Erdur da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp şehit oldu.

Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin silahlı saldırıda öldürülmesinden önceki silahlı saldırıya uğrayan polislerden şehit olanların sayısı 2'ye yükseldi.

Cengiz Erdur da şehit oldu

Saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın ardından ağır yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören polis memuru Cengiz Erdur da yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer polis memurunun tedavisine ise hastanede devam ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN