Dolar kuru düştü, benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu

Dolar kuru düştü, benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu

Uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatlarını düşmesi üzerine bir de dolar kurunun düşüşe geçmesi, bu kez pompada indirim beklentisi oluşturdu. 3 Haziran'da gece yarısı itibariyle, motorinde 2-3 kuruş, benzinde 9-10 kuruş indirim yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu nedenle Haziran'ın 3'ünde gece yarısından itibaren benzinde 9-10, motorinde ise 2-3 kuruş indirim beklentisi oluştu.

Habertürk'te yer alan habere göre, son bir hafta içinde uluslararası piyasalarda benzinin ton fiyatı, 669 dolardan 612 dolara geriledi. Motorinin ton fiyatı da 652 dolardan 583 dolara kadar düştü. Bayram öncesinde dolar kuru da gevşedi. Kur, geçen haftayı 5.87 seviyelerinde kapattı.

3 Haziran'da gece yarısı itibariyle, diğer bir deyişle Ramazan Bayramı'nın ilk günü motorinde 2-3 kuruş, benzinde 9-10 kuruş indirim yapılması ve indirimin pompa satış fiyatlarına yansıtılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN