Dolar/TL kuru 6,03 seviyelerinde

Dolar/TL kuru 6,03 seviyelerinde

YSK'nın İstanbul kararının ardından 6 liranın üzerinde dengelenen dolar, bugün bir kez daha 6 liranın üzerinde. Dolar/TL kuru, günde 6,03 liradan başladı.

İstanbul serbest piyasada dolar 6,0340 liradan, avro 6,7780 liradan güne başladı.

Kapalıçarşı'da 6,0320 liradan alınan dolar, 6,0340 liradan satılıyor. 6,7760 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 6,7780 lira olarak belirlendi.

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 6,0280 lira, avronun satış fiyatı ise 6,7460 lira olmuştu. 

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN