Drogba'nın Facebook hesabını IŞİD ele geçirdi

Drogba'nın Facebook hesabını IŞİD ele geçirdi

Bir dönem Galatasaray forması giyen şu an ise Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS'te Montreal Impact formasını terleten Didier Drogba'nın Facebook hesabını IŞİD hackledi.

Amerika Birleşik Devletleri ligi MLS'te Montreal Impact forması giyen Didier Drogba'nın Facebook hesabı hacklendi.
Futbolcunun resmi Facebook hesabını ele geçiren IŞİD korsanları, propoganda mesajları yayınladı. Kısa süre içinde müdahale edilen ve hesabı tekrar alan Facebook güvenlik birimleri konuyla ilgili de soruşturma başlatıldığını duyurdu.

SAYFASINI YARDIM KAMPANYALARI İÇİN KULLANIYOR

DAEŞ tarafından yayınlanan bir videoda ölümle tehdit edilen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in, bu sosyal ağ üzerindeki terörist propagandaları temizlemek için kararlı olduğu biliniyor. Drogba'nın sayfasını ele geçiren DAEŞ, oyuncunun profil ve kapak fotoğraflarını değiştirmiş ve tehlikeyi simgeleyen çapraz kemikler ve kafatasından oluşan fotoğrafları yüklemişti. 8,5 milyon takipçisi olan Didier Drogba Facebook sayfasını özel paylaşımlardan ziyade yardım kampanyalarını yürütmek için kullanıyor. 16-03/08/201603082104_isid.jpgIŞİD, Drogba'nın hesabından paylaşım yaparak propaganda gerçekleştirdi. FOTO: Sosyal medya

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN