80 yaşındaki kayıp yaşlı kadından acı haber

80 yaşındaki kayıp yaşlı kadından acı haber

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün kaybolan 80 yaşındaki Cemile Özkan’dan acı haber geldi. AFAD ve jandarma ekiplerinin dron ve dedektör köpeklerle yürüttüğü geniş çaplı arama çalışmaları neticesinde, yaşlı kadının cansız bedeni yerleşim yerine 2 kilometre mesafedeki bir arazide bulundu.

Kızıltepe ilçesinde dün akşam saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Cemile Özkan için seferber olan ekipler, arama çalışmalarının ikinci gününde acı bulguya ulaştı. Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarla başlayan süreç, bölgedeki tüm birimlerin katılımıyla titiz bir operasyona dönüştü.

TEKNOLOJİK İMKANLAR VE DEDEKTÖR KÖPEKLER SEFERBER EDİLDİ

Kayıp ihbarının alınmasının ardından bölgeye sevk edilen AFAD ve jandarma ekipleri; mahalle çevresi, metruk yapılar, barakalar ve geniş tarım arazilerini kapsayan bir hat üzerinde arama faaliyeti başlattı. Çalışmalara Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin de yerinde eşlik ederek koordinasyonu sağladı. Arama faaliyetlerinde termal kameralı dronlar ve iz takip köpekleri aktif olarak kullanıldı.

CANSIZ BEDENİ YERLEŞİM YERİNDEN UZAKTA BULUNDU

Yoğunlaşan aramalar sonucunda Cemile Özkan’ın cansız bedenine, mahallenin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki boş arazide ulaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki ilk tetkiklerini tamamlamasının ardından Özkan’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ADLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, 80 yaşındaki kadının ölümüyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlk bulgular ışığında olayın seyri incelenirken, otopsi raporunun ardından ölüm nedeninin netlik kazanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN