Afazi teşhisi konulan Bruce Willis kariyerine ikiziyle devam edecek

Afazi teşhisi konulan Bruce Willis kariyerine ikiziyle devam edecek

Afazi nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis, dijital ikizinin kendisi yerine oyunculuğa devam etmesi için Deepcake adlı bir şirketle anlaştı.

Afazi teşhisi konan oyuncu Bruce Willis, ‘deepfake’ teknolojisi kullanılarak dijital ikizinin kendisi yerine oyunculuğa devam etmesi için 'Deepcake' adlı bir şirketle anlaştı. Anlaşma sayesinde Willis dijital ikizinin projelerde olmasını sağlayacak.

Ntv'nin The Telegraph'tan aktardığı habere göre, Willis, 'benzerliğini' Deepcake adlı bir şirkete sattı. Oyuncu böylece şirketin ‘deepfake’ teknolojisini kullanarak bir ‘dijital ikiz’ yaratmasına müsaade etti.

WILLIS'İN DİJİTAL İKİZİ DAHA ÖNCE DE REKLAMDA OYNAMIŞTI

Willis’in 'dijital ikizi' daha önce bir projede yer almıştı. 2021’de Rusya merkezli operatör ve internet servis sağlayıcısı Megafon, reklam filminde Bruce Willis'in yüzünün bilgisayar ortamında üretilmiş haline yer vermişti.

Willis, şirketin sitesinde paylaşılan açıklamasında, "Karakterimin ortaya çıkardığı kesinliği beğendim. Her zaman yaptığım aksiyon-komedi türünde bir mini film. Benim için zamanda geriye gitmek için harika bir fırsat. Modern teknolojinin gelişmesiyle, başka bir kıtadayken bile iletişim kurabildim, çalışabildim ve çekimlere katılabildim. Bu çok yeni ve ilginç bir deneyim ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN