Bugs Bunny'nin sesi Eric Bauza hayatını kaybetti

Bugs Bunny'nin sesi Eric Bauza hayatını kaybetti

Bugs Bunny ve Daffy Duck karakterlerini seslendiren Emmy ödüllü Kanadalı sanatçı Eric Bauza, 46 yaşında hayatını kaybetti. Bauza’nın ölüm nedeninin hipertansif kardiyovasküler hastalık olduğu açıklandı.

Dünyaca ünlü çizgi dizi Looney Tunes’ta Bugs Bunny ve Daffy Duck gibi karakterlere sesiyle hayat veren Kanadalı seslendirme sanatçısı Eric Bauza, 46 yaşında hayatını kaybetti.

Bauza’nın ailesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada sanatçının ABD’nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentindeki evinde aniden yaşamını yitirdiğini duyurdu.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Variety dergisinin Los Angeles Bölgesi Adli Tıp Kurumu kayıtlarına dayandırdığı habere göre, Emmy ödüllü sanatçının ölüm nedeni hipertansif kardiyovasküler hastalık olarak açıklandı.

BİRÇOK YAPIMDA GÖREV ALMIŞTI

Kariyeri boyunca pek çok yapımda görev alan Bauza, Looney Tunes karakterlerinin yanı sıra 2023 yapımı Süper Mario Kardeşler filmindeki Kurbağa General (Toad General) karakterini de seslendirdi. Sanatçı ayrıca Avatar: The Last Airbender ve Avatar: Seven Havens gibi projelerde farklı karakterlere sesiyle hayat verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN