En sert Oscar tokadı yorumu ondan geldi: Orada gözaltına alınmalıydı

En sert Oscar tokadı yorumu ondan geldi: Orada gözaltına alınmalıydı

Oyuncu Jim Carrey, Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock’a tokat atan Will Smith hakkında açıklama yaptı. Carrey, olayın mide bulandırıcı olduğunu söyleyerek, Smith’in törenden çıkarılması yada gözaltına alınmış olması gerektiğini belirtti.

CBS Mornings programına konuk olan Oyuncu Jim Carrey, Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith'in sunucu Chris Rock’a gündeme bomba gibi düşen tokatı ile ilgili yorumlarda bulundu. Carrey, Smith’in törenden çıkarılması yada gözaltına alınmış olması gerektiğini belirtti.

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith’in saç kaybına neden olan hastalığıyla ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock’a sahneye çıkıp tokat atmıştı.

Jim Carrey yaşanan olayın “mide bulandırıcı” olduğunu söyledi ve Smith’i ya törenden çıkarılması ya da gözaltına alınmış olması gerektiğini söyledi.

Carrey, Smith’in hem kendi kariyerini hem de Hollywood endüstrisini bozduğunu söyledi.

Carrey şöyle devam etti: “Hollywood omurgasız ve bence bu yaşanan artık bizim ‘cool’ kulüp olmadığımızın göstergesi” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN