Erdoğan'a New York’ta Burkino Faso'lu 'padicab'çi sürprizi

Türk pedikcabçilerin "Micheal Jackson" adını taktıkları Burkino Faso'lu pedikcabçi Michael, Central Park'taki Loed Boathouse restoranındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına kadar yaklaşarak, öz çekim yaptı ve bu sırada "Dünyanın en iyi başkanı budur" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın da İngilizce "Tanıştığımıza memnun oldum" manasındaki "Nice to meet you" dediği görüldü.

BM'nin 77. Genel Kurul üst-düzey toplantıları nedeniyle New York'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York'taki ilk gününde kaldığı Türkevi'nde dinlenirken, öğle yemeği için Central Park'taki Loed Boathouse restoranına gitti.

Buradaki bisiklet taksi (pedicab) kullanıcısı Türkleri selamlayan ve resim çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk pedikcabçilerin "Micheal Jackson" adını taktıkları Burkino Faso'lu pedikcabçi Michael, Cumhurbaşkanının restorandaki masasına kadar yaklaşarak, öz çekim yaptı ve bu sırada "Dünyanın en iyi başkanı budur" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın da İngilizce "Tanıştığımıza memnun oldum" manasındaki "Nice to meet you" dediği görüldü.

Bu arada, BM Genel Kurulu üst-düzey toplantıları, KOVID-19'un neden olduğu iki yıllık kesintiden sonra yeniden liderlerin katılımıyla BM Genel Merkezi'ndeki Genel Kurul salonunda yapılırken, liderler New York'a gelmeye başladılar.

Toplantılar çerçevesindeki liderlerin Genel Kurula hitabı 20 Eylül'de başlayıp, 27 Eylül'de sona ererken, Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Eylül Salı günü 6. sırada Genel Kurul kürsüsüne çıkarak üye ülke temsilcilerine hitap edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN