Gazze’de can kaybı 73 bin 387’ye yükseldi

Gazze’de can kaybı 73 bin 387’ye yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında toplam can kaybı 73 bin 387’ye, yaralı sayısı 174 bin 257’ye yükseldi. Son 24 saatte 1 kişi hayatını kaybederken, ateşkesin yürürlüğe girdiği 10 Ekim 2025’ten bu yana ölenlerin sayısı 1.259 oldu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sürerken, Gazze’deki Sağlık Bakanlığının verilerine göre son 24 saatte 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Böylece 10 Ekim 2025’te yürürlüğe giren ateşkesin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 1.259’a, yaralı sayısı ise 4 bin 146’ya yükseldi. Enkaz altından çıkarılan cenaze sayısı da 807 olarak açıklandı.

Bakanlık verilerine göre, İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 73 bin 387’ye, yaralı sayısı ise 174 bin 257’ye ulaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN