İran, Amazon'un Bahreyn'deki bilişim merkezini vurdu

İran, Amazon'un Bahreyn'deki bilişim merkezini vurdu

İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), ABD'li e- ticaret devi Amazon'un ran aleyhine casusluk ve terör faaliyeti yürüttüğü gerekçesiyle Bahreyn'deki bulut bilişim merkezini vurdu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), ABD ve İsrail saldırılarına misilleme olarak ABD'li e-ticaret devlerinden Amazon'un Bahreyn’deki bulut bilişim merkezini hedef aldığını duyurdu.

Devrim Muhafızları Ordusu'nun İran basınında yer alan açıklamasında, İran aleyhine casusluk ve terör faaliyeti yürüten şirketlerden biri olduğu ileri sürülen Amazon'un Bahreyn’deki bulut bilişim merkezine saldırı düzenlendiği belirtildi.

Saldırı sonrası Amazon’un bölgeden çekilmeye başladığı ifade edilen açıklamada, İranlı yetkililere yönelik suikastların devam etmesi halinde Devrim Muhafızları Ordusu'nun daha önce yayımladığı listede adı geçen diğer şirketlerin de hedef alınacağı uyarısında bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN