İsrail güçleri, 14 yaşındaki bir çocuğu öldürdü

İsrail güçleri, 14 yaşındaki bir çocuğu öldürdü

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın Ramallah ve Betüllahim kentlerine düzenledikleri baskınlarda 14 yaşındaki bir çocuğu ateşli silahla vurarak öldürdü, bir kişi de yaralandı.

İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın Ramallah ve Beytüllahim kentlerindeki baskınlarında 14 yaşındaki Filistinli çocuk hayatını kaybetti, 1 Filistinli de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail güçlerinin Beytüllahim kentine düzenlediği saldırıda 14 yaşında Filistinli çocuğun gerçek mermiyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail güçleri, Beytüllahim kentine bağlı Husan beldesinde Filistinli bir çocuğa ateş açtı. Tanıklar Filistinli çocuğun saldırıda yaralandığını aktardı.

İsrail ordusundan saldırıya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

RAMALLAH KENTİNDE İKİ BASKIN

Ramallah'taki görgü tanıkları da İsrail özel kuvvetlerinin, kentin kuzeyindeki Kuber kasabasına baskın düzenlediğini ifade etti.

Filistinlilere ait bir evi kuşatan İsrail güçlerinin 5 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

Tanıklar, İsrail güçlerinin çıkan olaylarda Filistinlilere karşı kullandığı plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz bombası neticesinde 1 Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

Yaralanan Filistinlinin durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail basınındaki haberlerde de ordu ve özel kuvvetlerin, Ramallah’ın kuzeyindeki Silvad beldesinde, Yahudilerin kutsal Hamursuz Bayramı'nda saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen bir grubun bulunduğu evi kuşattığı aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN