İsrail: İki lider yakın temasın sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı

İsrail: İki lider yakın temasın sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı

İsrail Başbakanlık Ofisi, ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu görüşmesi sonrası iki liderin aralarındaki koordinasyonun ve yakın temasın sürdürülmesi konusunda mutabık kaldığını açıkladı.

İsrail Başbakanlık Ofisi, ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki görüşmenin sona ermesinin ardından açıklama yaptı.

Açıklamada, "Başbakan Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Trump ve ekibiyle Beyaz Saray’da yaptığı toplantıyı az önce tamamladı. Toplantıda İran ile müzakereler, Gazze ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Başbakan, müzakereler bağlamında İsrail devletinin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekti. İki lider, aralarındaki koordinasyonun ve yakın temasın sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN