Kadirov'dan Zelenskiy'e tehdit: Şansını kullan yoksa sonun Saakaşvili gibi olur

Kadirov'dan Zelenskiy'e tehdit: Şansını kullan yoksa sonun Saakaşvili gibi olur

Rusya'ya destek için Ukrayna'ya asker gönderen ve Putin'e yakınlığıyla bilinen Çeçen lideri Kadirov, Zelenskiy'i tehdit etti. Kadirov, "Beni dinle ve tek şansını kullan. Kaçacak bir yerin yok. Hayatının sonuna kadar Saakaşvili'nin izinden mi gitmek istiyorsun?" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 11. gündür devam ediyor. Rusya'ya destek için Ukrayna'ya asker gönderen Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i tehdit ederek ve son bir uyarıda bulundu.

Rusya basınından Pravda'nın haberine göre Kadirov, Zelenskiy'e seslenerek görevini eski devlet başkanı Viktor Yanukoviç'e devretmesini istedi.

"ŞANSINI ÇOK ZORLAMA"

Gürcistan'ın eski lideri Saakaşvili'yi hatırlatan Kadirov, "Gerçekten korkuyla yaşayarak hayatının sonuna kadar Saakaşvili'nin izinden gitmek istiyor musun? Bu senin için en iyi seçenek olmaz, değil mi? Şansını çok zorlama. Ben seni bir başkan olarak görmüyorum ve o şekilde hitap etmiyorum. Yasalara göre Viktor Yanukoviç halen Ukrayna'nın lideri. Görevini ona ver ve kaderine razı ol" dedi.

"TEK ŞANSINI KULLAN"

Kadirov, "Rusya'ya güveniyorsan ve diyaloğa hazır olursan, o zaman sana doğru adım atmaya, sana sığınma hakkı vermeleri ve kendini kurtarman için Rusya Devlet Başkanı'ndan bizzat ricada bulunmaya hazırım. Bütün bunlar, şimdi beni dinlersen ve tek şansını kullanırsan mümkün olacak. Kaçacak bir yerin yok" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (50)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
50 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN