Ölen kızlarına iPhone şeklinde mezar taşı yaptırdılar

Ölen kızlarına iPhone şeklinde mezar taşı yaptırdılar

Theresa Matautia isimli kız için yaptırılan iPhone şeklindeki mezar taşı TikTok'ta viral oldu. Erkek kardeşi, mezar taşı ile ilgili "Bu videoya gülmenize izin veriyoruz. Theresa'nın ölümünün üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Ailem bununla nasıl başa çıkacağını yeni öğrendi" dedi.

Yeni Zelandalı Theresa Matautia için yaptırılan iPhone şeklindeki mezar taşı TikTok'ta paylaşılınca viral oldu. Geoff Matautia'nın, kız kardeşi hakkında 5 gün önce yayımladığı video 22 milyondan fazla kez izlenirken 3 milyonu aşkın beğeni aldı. Söz konusu görüntülerde ailenin, Yeni Zelanda geleneklerine uygun şekilde mezarlıkta piknik yaptığı görülüyor.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Geoff Matautia bir sonraki videosunda ise kardeşinin cep telefonuna çok sık baktığını, adeta yapıştığını ve bu yüzden söz konusu mezar taşını yaptırdıklarını söyledi.

tt.jpg

'BU VİDEOYA GÜLEBİLİRSİNİZ'

Geoff Matautia, kafasının karıştığını söyleyen kullanıcılar için ise şöyle konuştu:

"Bu videoya gülmenize izin veriyoruz. Theresa'nın ölümünün üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Ailem bununla nasıl başa çıkacağını yeni öğrendi."

Mezar taşında Theresa Matautia'nın ebeveynleri ve kardeşlerinden gelmiş gibi görünen mesajlar yer alıyor. Annesinin mesajında "Benim elimi tutan senin küçük elinin anısı kalbime sıcak bir parıltı getiriyor. Seni özledim güzel kızım" yazıyor.

Babanın mesajı ise şu şekilde:

"Bugün, tıpkı her gün gibi, seni düşünüyorum tatlım. Seni özlüyorum ve seni seviyorum küçük meleğim."

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Video, bir kısım kullanıcıdan olumlu tepki alıp kızlarının mezarında onunla ilgili bir şey olması fikrini beğendi. Bir kısım kullanıcı ise bu mezar taşının yaptırılıp üstüne sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi.

Theresa Matautia, Ağustos 2018'de 15 yaşındayken intihar etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN