Oscar'da şaka krizi: Ölüm tehditleri alıyorum

Oscar'da şaka krizi: Ölüm tehditleri alıyorum

2022 Oscar Ödülleri sunucularından biri olan Amy Schumer, ödül töreninde oyuncu Kirsten Dunst'a şaka yapmasının ardından ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatın gündem olduğu 2022 Oscar Ödül Töreni'nin sunucularından biri olan Amy Schumer, oyuncu Kirsten Dunst'a yaptığı şaka sonrası ölüm tehditleri aldığını söyledi. Schumer, taciz ve tehditlerin kontrolden çıktığını belirtti.

NTV'nin aktardığı habere göre, Schumer, Dunst için koltuk doldurucu diyerek oyuncuyu yerinden kaldırıp eşi Plemons ile konuşmaya başlamıştı. Ancak Schumer’ın bu esprisi izleyiciler ile Dunst ve Plemons takipçileri tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Schumer şakanın ardından yetkililerin kendisiyle iletişime geçtiğini ve ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Schumer, “Hey, Kirsten Dunst’a olan sevginizi takdir ediyorum. Ben de onu seviyorum! O kraliçeye bu şekilde saygısızlık etmem" dedi.

Schumer, Stern’e şakayla ilgili olarak aldığı taciz ve tehditlerin kontrolden çıkmasından sonra bu açıklamanın gerekli olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN