Pezeşkiyan: Boyun eğdirmek istiyorlar, eğmeyeceğiz

Pezeşkiyan: Boyun eğdirmek istiyorlar, eğmeyeceğiz

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tahran’da sporcular için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ülkesinin baskılara boyun eğmeyeceğini belirterek ulusal birlik çağrısında bulundu.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Tahran’da Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan sporcular için düzenlenen onurlandırma töreninde yaptığı konuşmada, ülkenin karşı karşıya olduğu baskılara değinerek “Boyun eğmeyeceğiz” mesajı verdi.

"ZORBALIKLA BİZİ KENDİLERİNE BOYUN EĞDİRMEYE ZORLUYORLAR"

İran basınında yer alan haberlere göre Pezeşkiyan, törende sporculara hitap ederken ulusal birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ülkenin çeşitli baskı ve zorluklarla karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Pezeşkiyan, “Dünya korkakça ve zorbalıkla bizi kendilerine boyun eğmeye zorluyor ancak bilin ki siz nasıl zorluklara teslim olmadıysanız, biz de bu sorunlara teslim olmayacağız” dedi.

Toplumsal birlik çağrısında bulunan Pezeşkiyan, farklılıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirterek, “Bir milletiz ve tek vücut halinde hareket etmeliyiz. Tüm zorluklara karşı birlikte durmalı, aramızdaki sorunları geride bırakmalı ve oluşan yaraları hep birlikte sarmalıyız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN