Pezeşkiyan, Sudani ile görüştü

Pezeşkiyan, Sudani ile görüştü

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Irak Başbakanı el-Sudani ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail saldırılarının sürmesi durumunda “daha güçlü ve acı yanıtlar” vereceklerini vurguladı.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Irak Başbakanı Muhammed Şii el-Sudani ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail saldırılarının sürmesi durumunda “daha güçlü ve acı yanıtlar” verileceğini söyledi.

İran devletine bağlı medya kuruluşlarının aktardığına göre, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Irak Başbakanı el-Sudani ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Pezeşkiyan, görüşmede, saldırılarının devam etmesi halinde İsrail'in karşılık olarak "daha acı ve güçlü yanıtlar alacağını" belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN