Prens William'ın Ukrayna açıklamasına tepki yağdı

Prens William'ın Ukrayna açıklamasına tepki yağdı

Prens William'ın Ukrayna’daki durumu değerlendirirken söyledikleri tepkilere neden oldu. Afrika ve Asya'da savaş ve kan dökülmesine alışık olduklarını söyleyen Prens William, "Bunu Avrupa'da görmek ise çok yabancı" dedi.

Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, Londra'da bir Ukrayna Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Burada gönüllülerle bir araya gelen çift, İngiltere'de devam eden yardımları inceledi.

Prens William'ın burada, Ukrayna'daki askeri operasyon ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyada tepkiye neden oldu. Prens William, Afrika ve Asya'da savaş ve kan dökülmesine alışkın olduklarını söyleyerek, "Bunu Avrupa'da görmek ise çok yabancı. Hepimiz arkanızdayız" dedi. Bunun ardından Twitter'da "princewilliamracist" (Prens William ırkçı) etiketi gündem oldu.

Yardım etmek için daha fazlasını yapmak istediğini de ekleyerek, "Kendimizi çok işe yaramaz hissediyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN