Rus devlet televizyonunda kan donduran sözler: Ukraynalıları pazarda satalım

Rus devlet televizyonunda geçen bir diyalog duyanların kanını dondurdu. Programda bir konuk, Ukraynalıların ele geçirilip halka açık pazarlarda gösterilmesini isteyerek "onların insan değil hayvan olduklarını, dolayısıyla kendisinin onlar için hümanist duygular taşımadığını" söyledi. Sunucu ise o pazarlarda halkın onlara "ne isterlerse" yapmasına izin verilmesi fikrini ortaya attı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş iki ayı geride bırakmışken bütün dünyanın gözü bölgeden gelen haberlerde. Bilhassa Rusya'nın devlet televizyonunda, halkın karşısında hükümetin işgal kararını haklı göstermek için çeşitli yayınlar yapılıyor.

The Daily Beast'ten Julia Davis'in aktardığına göre; bu yayınlardan birinde bir uzman, Mariupol'de bulunan ve halihazırda Rus saldırısı altındaki Azovstal fabrikasının çıkışlarının betonla kapatılması fikrini ortaya attı.

'UKRAYNALILARA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPSIN'

Ardından Ukraynalıların ele geçirilip halka açık pazarlarda kafes içinde 3 rubleye köle gibi gösterilmesini savundu ve "Onlar insan değil suçlu, hayvan. Dolayısıyla onlara yönelik hümanist fikirlerim yok" dedi.

Programın sunucusu ise herkesin onlara 3 rubleye değil bedavaya "ne isterlerse" yapmasına izin verilmesini istediğini söyleyerek duyanları şoke etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir