Rusya'dan 8 günde büyük kayıp: 9 bin asker öldü

Rusya'dan 8 günde büyük kayıp: 9 bin asker öldü

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Rus güçlerinin 8 günde yaklaşık 9 bin asker kaybettiği belirtilirken Rusya'ya ait 30 uçak, 31 helikopter, 217 tank, 900 zırhlı araç, 90 top ve 2 hafif sürat teknesinin de imha edildiği kaydedildi.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Ukrayna'ya saldıran Rus ordusundan yaklaşık 9 bin askerin öldüğü, Rusya'ya ait 30 uçak, 31 helikopter, 217 tank, 900 zırhlı araç, 90 top ve 2 hafif sürat teknesinin de imha edildiği belirtildi.

Rus güçlerinin ayrıca 42 roketatar sistemi, 374 araç, 60 yakıt aracı, 11 hava savunma sistemi ve 3 İHA kaybettiği aktarılan açıklamada, bu rakamlara devam eden çatışmaların bilgilerinin dahil edilmediği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN