Rusya'dan çekilen McDonald's'a Gürcü alternatif

Rusya'dan çekilen McDonald's'a Gürcü alternatif

McDonald's'ın Rusya'dan çekilmesinin ardından ünlü fast food zincirleri piyasadaki boşluğu doldurmak için sıraya girerken Vay Me!, McDonald's'ın meşhur çocuk menüsü Happy Meal'a Gürcü alternatif çıkardı.

McDonald's'ın Rusya'daki şubelerini kapatmasının ardından Rus basınında "Boşluğu doldurmaya en güçlü aday Türk döneri" haberleri çıkarken diğer fast food zincirleri piyasadaki boşluğu doldurmak için harekete geçti. Ünlü fast food zinciri Vay Me!, McDonald's'ın meşhur çocuk menüsü Happy Meal'a Gürcü alternatif çıkardı.

Turkrus'un aktardığına göre; "Vay Me! Junior!" adı verilen menüde haçapuri burger, konsantre sütlü ceviz kurabiye, mors ve bir adet oyuncak bulunuyor. Menünün fiyatı 460 ruble olarak açıklandı. McDonald's şubelerini kapatmadan önce Happy Meals menüsü 199 rubleden satışa sunuluyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN