Erdoğan, Putin ve Zelenskiy'i Türkiye'ye davet etti

Erdoğan, Putin ve Zelenskiy'i Türkiye'ye davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda görüştü. Erdoğan, uzlaşının liderler düzeyinde görüşme gerektirebileceğini belirtip Putin ve Zelenskiy'i Türkiye’ye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Dmitriy Kuleba görüştü. Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in saat 16.00'da görüştüğünü de açıkladı.

Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin son gelişmeler ve sahadaki insani durum ele alındı. Erdoğan, Putin'e kalıcı bir ateşkesin ilan edilmesi halinde uzun soluklu çözümün yolunun açılacağını belirtti.

TÜRKİYE'YE DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzlaşının liderler düzeyinde görüşme gerektirebileceğini belirtip Putin ve Zelenskiy'i Türkiye’ye davet etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN