Rusya-Ukrayna arasındaki kritik görüşmenin saati belli oldu

Rusya-Ukrayna arasındaki kritik görüşmenin saati belli oldu

Rus basını Rusya-Ukrayna müzakerelerinin ikinci tur görüşmeleri bugün saat 15.00 civarında başlayabileceğini iddia etti.Müzakere öncesinde konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise ''Krize çözüm bulunacağından şüphem yok.'' dedi.

Rusya'dan Ukrayna'ya karşı saldırılar devam ederken, taraflar bir yandan da müzakere görüşmelerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna ve Rusya'dan birer heyet Belarus sınırında aynı masa etrafında bir araya gelmişti. Tarafların bugün tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Rus basınına konuşan Rus müzakereci Vladimir Medinsky, Rusya-Ukrayna heyetlerinin ikinci tur görüşmelerinin bugün saat 15.00 civarı başlayabileceğini açıkladı.

Rus basınında yer alan habere göre, Rusya-Ukrayna müzakerelerinin ikinci tur görüşmeleri Belarus'un Ukrayna ve Polonya’ya sınır şehri olan Brest'te saat 15.00 civarı başlayabilir.

Öte yandan, Ukrayna Moskova'nın taleplerinin kabul edilemez olduğunu, Rusya'nın herhangi bir ilerleme beklenmeden önce Ukrayna şehirlerini bombalamayı bırakması gerektiğini söyledi.

Müzakere öncesinde konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise ''Krize çözüm bulunacağından şüphem yok.'' değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN