THY tekrar ruble ile satışlara başladı

THY tekrar ruble ile satışlara başladı

Türk Hava Yolları'nın, tekrar Rus para birimi ruble ile uçak bileti satmaya başlaması Rusya basınında geniş yer buldu.

Rusya'nın Ukrayna'ya işgalinin ardından Türk Hava Yolları, Rus para birimi ruble ile bilet satmayı bırakmıştı. THY, aldığı yeni kararla tekrar ruble ile uçak bileti satmaya başladı.

Ülkelerinin Ukrayna'ya saldırması sonrasında Batı ülkelerinin uyguladığı yaptırımlarla seyahat seçenekleri oldukça daralan Ruslar, THY'nin ruble ile bilet satmayı bırakmasına tepki göstermişti.

turkrus.com'un aktardığına göre Rusya Tur Operatörleri Birliği'nin (ATOR), THY'nin sitesindeki bilet alım sisteminde geçerli olan para birimleri arasına rublenin yeniden eklendiğini duyurması Rusya basınında geniş yer buldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN