Tokyolu doktorlardan Olimpiyatlar'ın iptali için çağrı

Tokyolu doktorlardan Olimpiyatlar'ın iptali için çağrı

Japonya'nın önde gelen sağlık birliklerinden biri bu yaz yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatları'nın iptal edilmesi için çağrıda bulundu.

Japonya'da Tokyo Doktorlar Birliği, 3 aydan kısa süre içinde başlayacak oyunların zaten yoğun vaka artışıyla mücadele eden ülkeyi daha da zor duruma sokacağını ifade ederek, Japonya Başkanı Yoşihide Şuga'ya Uluslararası Tokyo Olimpiyatları'nın iptal edilmesi için açık mektup yazdı.

'BOŞ YATAĞIMIZ KALMADI'

Japonya Başbakanı Yoşihide Şuga'ya bir açık mektup kaleme alan Tokyo Doktorlar Birliği, "Şehirdeki doktorlar zaten çok yoğun ve neredeyse boş yatağımız kalmadı" dedi.

'OLİMPİYATLARIN İPTAL EDİLMESİ İÇİN KOMİTE'Yİ İKNA EDİN'

Mektupta, "Yetkililerden Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ni bu sene oyunların yapılmasının zor olacağı ve oyunların iptal edilmesi gerektiği yönünde ikna etmesini talep ediyoruz" denildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN