Trump'tan İran için Game of Thrones paylaşımı

Trump'tan İran için Game of Thrones paylaşımı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik başlatılacak yaptırımlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump , ABD yönetiminin, İran'a yönelik nükleer anlaşmadan dolayı askıya alınan yaptırımları tekrar devreye sokacağını açıklamasının ardından, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Donald Trump'ın, kendi fotoğrafı üzerinde "Yaptırımlar geliyor. 5 Kasım" ifadelerinin yer aldığı yazılı bir paylaşımda bulundu. Trump'ın paylaşımı Game of Thrones dizisinin 'Winter is Coming' temalı afişini hatırlattı.

18-11/03/trump-iran-yaptirim-got-2.jpg

GOT'TAN TEPKİ

Game of Thrones'ta Arya Stark rolünü oynayan Maisie Williams, Trump'ın attığı görseli "Bugün değil" diye yazarak paylaştı.

Dizinin uyarlandığı kitapları yazan George RR Martin ise, "Korku kılıçlardan daha derin keser. Salı günü oy ver" yazan bir görsel paylaştı.

Dizinin yapımcısı HBO ise, "Bu mesajların farkında değildik ve ticari markamızın politik amaçlarla kötüye kullanılmasını tercih etmeyeceğiz" açıklaması yaptı.

ÜNLÜLER DİLİNE DOLADI

Trump'ın bu paylaşımı bir anda ülkenin en eğlenceli olayı haline geldi. Independent'taki haberde gazeteci, aktivist ve ünlü isimlerin yer aldığı haberde Trump'la dalga geçilen sözler yayımlandı.

  • Bunun bir dakikalığına parodi hesabı olduğunu düşünmüştüm. Değilmiş!
  • Joffrey büyüdü
  • Yetişkin bir ülke olup olmadığımızı sorgulamaya başlıyorum.
  • Bu yönetimi tanımlamak için yeterince kullanılmayan iki kelime "profesyonelce" ve "garip"
  • Haftada bir kaç kez cumhurbaşkanının tweet atıp yapmadığını veya parodi bir hesabı olup olmadığını kontrol etmek zorunda mıyım?
  • Birleşik Devletler'in yönetiminin gerçek bir TV programından fantastik bir TV şovuna dönüştüğü anlaşılıyor.
    Sadece gülüyorum. Beyni erimiş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN