Ukrayna’da doğal gaz akışı duracak! Dağıtım istasyonları kapatıldı

Ukrayna’da doğal gaz akışı duracak! Dağıtım istasyonları kapatıldı

Rusya'nın Ukrayna'ya işgali 11'inci günde de devam etti. Rus saldırıları karşısında altyapı tesislerinin de zarar gördüğünü açıklayan Ukrayna Gaz İletim Sistemi Operatörü, "6 bölgedeki 16 doğal gaz dağıtım istasyonunu kapatmak zorunda kaldık" dedi.

Dünyanın endişeyle izlediği Rusya-Ukrayna savaşında 11'inci güne girildi. Rus saldırıları sonrasında açıklamalarda bulunan Ukrayna Gaz İletim Sistemi Operatörü, 6 bölgedeki 16 doğal gaz dağıtım istasyonunu kapatmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle ülkedeki altyapı tesisleri zarar görüyor. Ukrayna Gaz İletim Sistemi Operatörü (GTSOU) açıklamasında, Rusya'nın saldırıları nedeniyle Kiev, Harkiv, Mıkolayiv, Zaporijya, Donetsk ve Luhansk şehirlerinde 16 doğal gaz dağıtım istasyonunun kapatıldığını duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN