Zelenskiy, Erdoğan ile görüştükten sonra Ankara'dan ayrıldı

Zelenskiy, Erdoğan ile görüştükten sonra Ankara'dan ayrıldı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Ankara'dan ayrıldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Ankara'dan ayrıldı.

Türkiye'ye dün gelen Zelenskiy ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak Ankara'dan hareket etti. Zelenskiy ve heyetini Ticaret Bakanı Ömer Bolat uğurladı.

Zelenskiy'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki baş başa ve heyetler arası görüşmeleri yaklaşık 3 saat sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN