Zelenskiy'den kritik 'füze saldırısı' uyarısı: Hazırlık yapıyorlar, sakinleşmeyecekler

Zelenskiy'den kritik 'füze saldırısı' uyarısı: Hazırlık yapıyorlar, sakinleşmeyecekler

Ukrayna lideri Zelenskiy, Rus ordusunun, Ukrayna'nın sivil ve enerji altyapılarına yönelik yeni füze saldırıları için hazırlık yaptığını iddia ederek "Bunu kesin olarak biliyoruz. Ve füzeleri olduğu sürece maalesef sakinleşmeyecekler" diye konuştu.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, gece saatlerinde Telegram hesabından paylaştığı günlük görüntülü açıklamasında, Rusya-Ukrayna savaşında uzun süredir olduğu gibi bu hafta boyunca da en ağır çatışmaların Donetsk cephesinde sürdüğüne dikkat çekerek "Cephede durum oldukça ağır" dedi.

Rusya'nın geçen hafta Ukrayna'da tekrar sivil ve kritik enerji altyapılarını bombaladığını belirten Zelenskiy, saldırılar sonucu ülkede yaşanan enerji sorunlarını çözmek için etkili çalışmaların yapıldığını ifade etti.

'FÜZELERİ OLDUKÇA SAKİNLEŞMEYECEKLER'

Rusya'nın yeni saldırılar için hazırlık yaptığını öne süren Zelenskiy, "Teröristlerin yeni saldırılar hazırladığını anlıyoruz. Bunu kesin olarak biliyoruz. Ve füzeleri olduğu sürece maalesef sakinleşmeyecekler" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN