Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni tip koronavirüse karşı yeni stratejiler

Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni tip koronavirüse karşı yeni stratejiler

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), ortaya çıkan yeni, daha bulaşıcı bir koronavirüs salgınına karşı stratejileri tartışmak amacıyla bir toplantı düzenleyecek.

Dünya Sağlık Örgütü (DSO) Avrupa Direktörü Hans Kluge yeni tip koronavirüse karşı yeni stratejiler belirlemek amacıyla üyelerin bir araya geleceğini duyurdu. 

Toplantının yapılacağı tarih hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, Kluge Twitter'dan yaptığı açıklamada  "Yayılmayı kontrol altına almak için seyahati sınırlamak ihtiyatlı bir davranıştır. Temel ve temel ürünler için tedarik zincirleri ve seyahat mümkün kalmalıdır" dedi.  

 

 

Cenevre merkezli organdan önleyici tedbirlerin artırılması çağrısında bulunulurken yeni tip koronavirüsün henüz yeni olduğunu ve  araştırmaların devam ettiği vurgulanarak bu durumun aşı etkinliğini etkileyebileceği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN