Düşürülen Rus uçağından atlayan pilot Türkmenlerin elinde

Düşürülen Rus uçağından atlayan pilot Türkmenlerin elinde

Türk hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Suriye sınırı yakınlarında düşürülen Rus Su-24 uçağından paraşütle atlayarak kurtulan iki pilottan birinin Suriyeli muhaliflerin eline geçtiği bildirildi.

AFP, Türk F-16'ları tarafından düşürülen Rus uçağından paraşütle atlayan pilotların Suriye tarafında Türkmen muhalif güçlerin eline geçtiğini bildirdi.

Rus yapımı Su-24 tipi bir savaş uçağı, Türkiye sınırını ihlal etmesi üzerine F-16'lar tarafından vurulmuştu. Vurulan uçak, Suriye tarafında Türkmen Dağı yakınlarında düşmüştü. Rusya, uçağın türk hava sahasını ihlal etmediğini savunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN