Duygu'nun katili korkunç cinayeti ilk sorguda itiraf etti

Duygu'nun katili korkunç cinayeti ilk sorguda itiraf etti

Antalya'da, kayıp olarak aranan ve cansız bedeni ormanlık alanda gömülü bulunan Duygu Çelikten'in katil zanlısı Veli Ü., Fethiye'de yakalandı. Katil zanlısı, korkunç cinayeti işlediğini ilk sorguda itiraf etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 6 Eylül günü evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Çelikten'i, erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Veli Ü., annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı.

AİLESİ KAYIP OLARAK ARIYORDU

Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten'in ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. 13 gündür kızlarından haber alamayan aile, özel bir televizyon kanalında canlı yayına katılarak, kızının bulunması için çağrıda bulundu.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU

Olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, kadının cesedini, 20 Eylül günü Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Çelikten'in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlendi. Çelikten'in bedeninin de çürümeye başladığı belirlendi.

Polis, cinayetin tek zanlısı ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ü.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYETİ İLK SORGUDA İTİRAF ETTİ

Veli Ü., polis ekiplerince dün akşam saatlerinde Muğla'nın Fethiye ilçesindeki ormanlık alanda bulunan bir kulübede saklanırken yakalandı.

Gözaltına alınan Veli Ü.'nün ilk sorgusunda, cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN