Ebru Şancı Alpaslan Öztürk’le Eskişehir'de evlendi

Ebru Şancı Alpaslan Öztürk’le Eskişehir'de evlendi

Ebru Şancı, önceki gün futbolcu Alpaslan Öztürk’le Eskişehir’de düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çift, düğünü ise Belçika’daki bir şatoda yapacak.

Ünlü model Ebru Şancı ile futbolcu Alpaslan Öztürk, önceki gün Eskişehir’de evlendi. Sadece aile ve yakın dostlarının katıldığı törende, çiftin nikah şahitliğini Eskişehirspor Kulüp Menajeri Özgür Tulun ile yardımcısı Göktürk Arslan yaptı. Evlendiklerini Instagram’a aile cüzdanının fotoğrafını yükleyerek duyuran Şancı için asıl telaş şimdi başlıyor. Kına gecesini geçen hafta Fuat Paşa Yalısı’nda yapan modelin düğünü Belçika’daki tarihi bir şatoda olacak. Düğün için Öztürk’ün doğum yeri olan Belçika’yı seçen çift, hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyor. 

15-09/16/ebru-sanci-2

32 yaşındaki Ebru Şancı ile kendisinden 10 yaş küçük eşi Alpaslan Öztürk, önümüzdeki günlerde düğün için Belçika'ya gidecek.

İşte Ebru Şancı'nın Instagram hesabından paylaştığı o fotoğraf ve ünlülerin Instagram günlüğü... 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN