Edirne Valisi Özdemir, hastaneye kaldırıldı

Edirne Valisi Özdemir, hastaneye kaldırıldı

Edirne Valisi Günay Özdemir, 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninin ardından makamında rahatsızlanarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Özdemir'e kalp anjiyosu yapıldığını belirterek, "Tüm tahlilleri ve anjiyosu çok iyi çıktı. Sağlık durumu gayet iyi" dedi.

Edirne Valisi Günay Özdemir, bugün Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenlerine katıldıktan sonra geçtiği makamında rahatsızlandı. Nefes alamamaktan şikayet eden Vali Özdemir, makam otomobili ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Burada, Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda tedavi altına alınan Özdemir'in kalp anjiyosu çekildi.

Anjiyo yapılan Edirne Valisi Günay Özdemir'in durumunun iyi olduğu ve bu gece hastanede kalacağı öğrenildi.

Anjiyo ve tahlil sonuçları iyi çıkan ve genel sağlık durumu iyi olan Vali Özdemir'in doktorlarının kararıyla bugünü hastanede geçireceği belirtildi.

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Vali Özdemir'i arayıp sağlık durumu hakkında bilgi aldığı, "geçmiş olsun" dileklerini ilettiği bildirildi.

Vali Özdemir, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü törenlerine katıldıktan sonra makamında kendini kötü hissetmesi üzerine Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Servisi'ne gitmiş, buradaki muayenesi sonrası tedbir amaçlı kendisine anjiyo yapılmıştı.

TÖRENİN ARDINDAN RAHATSIZLANDI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Vali Özdemir'in 10 Kasım törenlerinde bir rahatsızlığının olduğunu kendisine ilettiğini belirterek, "Biz de tedbir amaçlı hemen fakülte hastanemize getirdik. Tahlilleri yapıldı, herhangi bir sorun olmasın diye hocalarımız bir anjiyo yapmayı uygun gördüler. Tüm tahlilleri ve anjiyosu çok iyi çıktı. Şu anda Sayın Vali'mizin sağlık durumu gayet iyi, korkulacak herhangi bir şeyi yok, takibimizdedir. Çok şükür herhangi bir şey, kalp krizi gibi bir müdahale gerektirecek bir şey bulunmadı. Biraz gözetim altında kalacak" dedi.

EDİRNE/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN