Edirne'de FETÖ'nün memur 'abisi' tutuklandı

Edirne'de FETÖ'nün memur 'abisi' tutuklandı

Edirne'de FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kentteki üst düzey memurların sohbet hocalığını yaptığını öne sürülen 'memur abisi' A.Ö., tutuklandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında öğretmenlikten ihraç edilen A.Ö.'nün kentteki üst düzey memurlara sohbet hocalığı yaptığını tespit etti.

İstanbul'da yakalanarak Edirne'ye getirilen A.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan A.Ö., 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

DHA'nın haberine göre şüpheli A.Ö.'nün Edirne'de cemaate bağlı üst düzey memurların 'abisi' olduğu ve onlara sohbet hocalığı yaptığı öne sürüldü.



İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN