Edirne'de ikizlere hamile kadın 'aşk acısıyla' karnına bıçak sapladı

Edirne'de ikizlere hamile kadın 'aşk acısıyla' karnına bıçak sapladı

Edirne'de, ikiz bebeklere hamile olduğu öğrenilen G.O., sevgilisinin kendisinden ayrılması üzerine karnındaki bebekleri öldürmek için bıçak sapladı. Bebeklerin durumu iyi.

Edirne'de ikiz bebeklere hamile olan 35 yaşındaki G.O., sevgilisinin kendisinden ayrılması üzerine mutfakta kendi karnına bıçak sapladı. Hastaneye kaldırılan G.O. 'aşk acısı' çektiğini belirtirken, bebeklerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

Bir süre önce eşinden boşanan bir çocuk annesi G.O., geçen perşembe günü evinin mutfağında bıçakla kendisini karnından yaraladı. Eve gelen komşusu tarafından kanlar içinde bulunan G.O., Edirne Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Altı haftalık ikiz bebeklere hamile olduğu belirlenen G.O., tedaviye alınırken, hastane yönetimi polise haber verdi.

İKİZLERİN DURUMU İYİ

Tedavisinin ardından alınan ilk ifadesinde karnındaki bebekleri öldürmek için bıçak sapladığını söyleyen G.O., 5 gün sonra taburcu edildi. Yapılan muayenede ikiz bebeklerin hayati tehlikelerinin olmadığı anlaşıldı.

Selimiye Polis Merkezi'nde ifadesi alınan G.O., ismini vermek istemediği sevgilisinden ayrıldığını belirterek, "Aşk açısı çekiyordum. Mutfakta aldığım bıçağı karnıma sapladım. Eve gelen komşum görünce beni hastaneye götürdü. Altı haftalık hamileyim. Eski sevgilimden olan bebeğin doğmasını istemedim. Kimsenin suçu yoktur" dedi.

KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS

DHA'nın haberine göre Edirne Adliyesi'ne sevk edilen ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan G.O., savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.







İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN