Ege'de nefes kesen kurtarma operasyonu

Ege'de nefes kesen 
kurtarma operasyonu

İzmir Karaburun ilçesi açıklarında bindikleri lastik bottan denize düşen kaçak göçmenler, sahil güvenlik ekibinin nefes kesen operasyonu ile kurtarıldı.

İzmir Karaburun ilçesi Eğri liman önlerinde 2 Sahil Güvenlik botu ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri nefes kesen operasyonla 4 kaçağı kurtardı, 2 kaçağın ise denizden cesedi çıkarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na arama-kurtarma operasyonuna ilişkin görüntüler yayınladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle ;

"16 Mayıs 2015 tarihinde İzmir ili Karaburun ilçesi Eğri liman önlerinde bulunan Ege Marine isimli balık çiftliğine ait servis motoru tarafından deniz üzerinden 9 kişinin kurtarıldığı bilgisinin alınması üzerine süratle bölgeye 2 Sahil Güvenlik botu ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri görevlendirilmiş ve bölgede yapılan arama kurtarma faaliyetleri neticesinde 4 göçmen daha sağ olarak kurtarılmış olup 2 göçmenin cansız bedeni denizden çıkarılmıştır."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN