Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

Geçen haftayı tarihi seviyelerini 8,97'nin üzerine taşıyarak kapatan dolar/TL, yeni haftanın açılışında yatay seyrediyor. Euro/TL ise 10,35'lerden el değiştiriyor.

Geçen haftayı tarihi seviyelerini 8,97'nin üzerine taşıyarak kapatan dolar/TL, yeni haftanın açılışında yatay seyretse de tarihi zirvelerine çok yakın.

Rekor seviyesi 8,9740'ta olan dolar/TL, bu sabah 8,96'nın hemen üzerinde değerleniyor. Euro/TL ise 10,37'lerden el değiştiriyor.

BUGÜN TAKİP EDİLECEK VERİLER

Yeni hafta ödemeler dengesi ve işsizlik rakamlarıyla başlıyor. Türkiye ekonomisine dair iki kritik verinin dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Toplantısı ve TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'ndaki sunumu da önemli bir gündem maddeleri olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN