Et ve Süt Kurumu Müdürü Osman Uzun görevden alındı

Et ve Süt Kurumu Müdürü Osman Uzun görevden alındı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, görevden alındı. Yerine eski Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan getirildi.

Et ve Süt Kurumu (ESK), kırmızı et fiyatlarına yüzde 48 zam yapmış, sığır kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, sığır bonfilenin kilosu ise 154 liradan 228 liraya yükselmişti.

Zam haberinin üstüne vatandaşlar ucuz et alabilmek için Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun konuyla ilgili bir açıklamasında, “Çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle biz fiyatı artırdık” demişti.

GÖREVDEN ALINDI

Milli Gazete'de yer alan habere göre; Uzun’un bu açıklaması sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Uzun’un yerine Mustafa Kayhan getirildi.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Eski Tarım Bakanı Faruk Çelik döneminde Mustafa Kayhan, Hayvancılık Genel Müdürlüğü'nden alınarak yerine Osman Uzun getirilmişti. İddia edilen görev değişikliğinde ise Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun’un görevden alınarak yerine Mustafa Kayhan’ın getirilmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (19)
19 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN