İşkur başvuru yap | İşkur başvuru nasıl yapılır?

İşkur başvuru yap | İşkur başvuru nasıl yapılır?

İşkur başvuru yap. İşkur iş başvurusu nasıl yapılır? İşkur’dan nasıl iş başvurusu yapılacağı ile ilgili tüm bilgi ve detayları, son dakika bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

İşkur başvuru formu doldurma. İşkur nasıl iş başvurusu yapılır? İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı tarafından yapılan açıklamada 176 bin ilan açıldığı, bu ilanlar sonucu 70 bin kişinin işe yerleştirildiği belirtildi. 100 bin ilanın hala boş olduğunu belirten Yazıcı, çalışmak isteyenlere çağrı yaptı. İşkur başvurusu nasıl yapılacığını öğrenmek, son dakikalardan haberdar olmak için Kararcom’u takip etmeye devam edin.

Son beş yılda 3,3 milyon kişiyi işe yerleştirmiştir İŞKUR, iş başı eğitim programlarının kapsamını genişletti. 

İŞKUR 100 bin çalışacak elaman arıyor

İŞKUR ve hükümet nitelikli elaman personel ihtiyacını aşmak için tüm olanakları sağlıyor. İŞKUR 100 bin işçi açığının olduğunu, iş yok diyenlerin İŞKUR’a başvurmaları gerektiğini söylüyor. İŞKUR önümüzdeki 3 yıl içerisinde 3 milyon kişiye bütün illerde iş bulma olanağı sağlıyor.

16-02/05/is-kurr.jpg

Bütün iş ilanlarına ulaşılabilir

Türkiye genelinde yayınlanan bütün iş ilanlarına il ve ilçe düzeyinde ulaşabilirsiniz. Binlerce ilan arasında size en uygun pozisyonu bularak iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İşkur iş başvurusu yapmak için, İşkur hakkında her türlü bilgi, son dakika haberlerini Kararcom’u takip ederek ulaşabilirsiniz.

İŞKUR iş ilanları için tıklayın

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN