Kripto paralarda son durum... Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum... Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu?

İki ay önce 69 bin dolar seviyesini göre ve 24 Ocak'ta 32 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, bugün güne 37 bin dolar seviyesinde başladı. Dün analistlerin direnç seviyesi olarak belirttiği 40 bin dolar sınırına kadar gelen kripto para, bugün 37 bin dolar seviyesinden fiyatlanıyor. Ethereum ise 2 bin 666 dolar seviyesinden güne başladı.

Bugün güne 37 bin dolardan başlayan Bitcoin, dün 39 bin 265 dolar seviyesine kadar gelerek, analistlerin direnç seviyesi olarak belirttiği 40 bin dolar sınırına dayanştı. Bitcoin'deki düşüşü izleyen Ethereum ise 2 bin 660 dolar üzerinde hareketine devam ediyor. İşte kripto para piyasasında son durum..

Kripto para borsasında Ocak ayının son haftasında başlayan toparlanma, Fed'in şahin açıklamalarının ardından yavaşlasa da kademeli yükselişine devam ediyor. 24 Ocak’ta 32 bin doları gördükten sonra yükseliş kaydeden Bitcoin bugün yatay bir seyirle 37 bin dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor.

BITCOIN NE KADAR OLDU?

Adım adım 40 bin dolar seviyesine ilerleyen Bitcoin için, analistlerin beklentileri 30 bin dolar seviyesinin altına gerilemesi yönünde olmuştu. Kripto para analisti Michaël van de Poppe son yaptığı açıklamada, Bitcoin’de somut iyileşmelerin onaylanabilmesi için fiyatının 41 bin 500 dolar seviyesine ulaşması gerektiğini belirtti.

Bitcoin bugün en yüksek 38 bin 773 dolar, en düşük 36 bin 586 dolar seviyesini gördü.

KADEMELİ YÜKSELİŞTE

Bitcoin'deki kademeli yükselişi izleyen en yüksek hacimli ikinci kripto para Ethereum da yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Ethereum bugün 2 bin 650 dolar üzerinde hareketini sürdürüyor. Ethereum gün içinde en yüksek 2 bin 812 seviyesini görerek yatırımcısına hızlı toparladığını ispatlaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN